Számítógép-és monitor adomány az esztergomi Babits Mihály Általános Iskola részére

2020. márciusában, támogatásként 13 db számítógépet és monitort adományozott Cégünk a Babits Mihály Általános Iskola részére.
Az iskolavezetés elmondása szerint, a megnövekedett adminisztrációs feladatok elvégzéséhez nélkülözhetetlen a megfelelő számú-és minőségű számítógép megléte.
Az oktatásban kiemelten fontos a digitális készségek fejlesztése, a tanulók felkészítése a munkavállalásra és a közösen végzett, együttműködő csoportmunkára.
A tantermekben elhelyezett számítógépek segítségével állandó összeköttetést biztosítható a projektorokkal, amely így a mindennapok gyakorlati megvalósítását teszi lehetővé.
Bízunk abban, hogy az új tanulási módszerek alkalmazásával a tanulók még motiváltabbak lesznek és olyan készségekre tesznek szert, ami megkönnyíti az elhelyezkedésüket majd a munka világában.

Mikulás adományok

2019. októberében az esztergomi Árpád-házi Szent Erzsébet Gimnázium, Óvoda és Általános Iskola kezdeményezéséhez csatlakoztunk.
A Mikulás -túra névre keresztelt program keretében mikulás csomagokat, tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodószereket, írószereket, édességet gyűjtöttünk a Dévai Szent Ferenc Alapítvány erdélyi házainak javára.
A fenti adományokat kollégáink egyedi ajándékcsomagokkal egészítettek ki.
Az önkéntes felajánlással több mint 100 szegény sorsú gyermek ünnepét szépítettük meg.

Jótékonysági Festés és Bútoradomány a Vaszary Kolos Kórház részére

2019. júniusában az esztergomi Vaszary Kolos Kórház Bőrszakrendelője „Támogatási kérelem” címmel segítségkérő levelet küldött a helyi vállalatoknak, köztük cégünknek is.

Ebben a levélben a rendelő felújítását, kifestését, falak kijavítását, új eszközök és bútorok beszerzését kérelmezték.
Lelkes munkavállalóink közreműködésével, azonnali szervezésbe kezdtünk és a projekt kivitelezését 2019.szeptember első hétvégéjén sikeresen végeztük el.
18 óra önkéntes munkával, összesen 500 négyzetméternyi falfelületet javítottunk ki és festettünk le.
Kiváló minőségű használt bútorokat, íróasztalokat, irattartó szekrényeket, személyi számítógépeket, monitorokat adományoztunk.
A felkérés teljesítésével nagyban hozzájárultunk a helyi betegek kielégítőbb ellátásához és a szakrendelő munkakörülményeinek javításához.